Opnieuw inloggen bij de Bibliotheek

Heb jij een servicebericht over een nieuw inlogsysteem ontvangen? Dan vragen we jou om eenmalig opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dat kan via de mobiele app of via de inlogknop op deze website. Gebruik je gebruikersnaam en wachtwoord zoals altijd. Ben je jouw wachtwoord vergeten of lukt het inloggen niet? Ga dan naar bibliotheek.nl/hulp-bij-inloggen. Je kunt hier onder andere een nieuw wachtwoord instellen.
Heb je andere vragen of hulp nodig? Bel ons gerust op 077-351 24 46 of stuur een mailtje naar info@bibliotheekvenlo.nl. We helpen je graag.

Peuterbieb Stadsbibliotheek Venlo l Vastelaovend

Gepubliceerd op: 23 februari 2022 14:32

Vanochtend stond de peuterbieb in het teken van Vastelaovend! BieBie, Boekenbeer en ons enthousiaste voorleesteam hebben er weer een onvergetelijke ochtend van gemaakt. Samen is er gezellig voorgelezen, gezongen en vooral heel veel gelachen. ''Ut waas TOP!"

Alle kinderen verschenen in hun mooiste en vrolijkste outfits. Er kwam van alles voorbij, piraten, brandweermannen, indianen en natuurlijk veel mooie prinsessen. Wil je niets missen rondom de peuterbieb en de maandelijkse specials? Stuur ons dan een mailtje dan zetten we je op de maillijst.

Zet mij op de maillijst