STEK de onbetwiste favoriet in de regio dankzij Waar Nederland Eet

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 16:34

Dat STEK een plek bij uitSTEK is om neer te strijken met een boekje of tijdschrift, wist menig bezoeker van de bieb natuurlijk al lang. Maar de huiskamer van de Stadsbibliotheek is meer. Veel meer.

Of je nu houdt van een vers gezette barista koffie, een suikervrije zoetekauw bent, of zin hebt in een 'uitbundig broodje' ; bij STEK kun je je eindeloos laten verrassen door creatieve heerlijkheden. Ook is deze knusse ruimte regelmatig het decor voor boeiende lezingen of inspirerende activiteiten.

Natuurlijk hoort STEK met haar gezonde en bewuste concept ook een plekje te krijgen tijdens de Vegetarische Restaurant Week. In samenwerking met Waar Nederland Eet worden mooie, bijzondere en fijne restaurants op de kaart gezet. En wat blijkt: STEK is dankzij de actie van Waar Nederland Eet als lokale favoriet uit de bus gerold. Wat een mooie opsteker voor het enthousiaste team! STEK is absoluut een plek waar Venlo trots op mag zijn. 

Benieuwd naar alle ins & outs van STEK, de winactie en de Vegetarische Restaurant Week? Word STEK-vriend op Facebook en mis niets!

Klik hier voor de Facebookpagina van STEK

Klik hier voor de Vegetarische Restaurant Week