Zomer-leesclubs

Gepubliceerd op: 24 april 2018 15:48

Blijf je dit jaar eens thuis tijdens de zomervakantie? Dan heb je lekker veel tijd om te lezen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, organiseert in juli en augustus de speciale Zomer-leesclub. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en bespreek je ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Blijf je dit jaar eens thuis tijdens de zomervakantie? Dan heb je lekker veel tijd om te lezen. En als stok achter de deur – dat het dus niet blijft bij een voornemen – organiseert Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, in juli en augustus de speciale Zomer-leesclub. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en bespreek je ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

Ook in Venlo kun je dit jaar meedoen. Het thema: ‘Een reis door het leven’. De drie boeken die je gaat lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug
van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Als zich in de gemeente Venlo minstens vier mensen hebben aangemeld, worden zij met elkaar in contact gebracht en kan de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt worden. De kosten zijn € 16,-.

Meer info? Kijk op www.senia.nl.

Wil je meedoen aan een Zomer-leesclub? Mail dan naar info@senia.nl

Aanmelden