Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Hoe houd je lol in lezen?

Gepubliceerd op: 12 december 2020 16:55

Dat Bibliotheken lezen belangrijk vinden behoeft geen uitleg. We brengen het waar we kunnen onder de aandacht. We vinden het vooral belangrijk om ouders en kinderen te laten ervaren hoe leuk lezen kan zijn. Hoe fijn het is om samen te lezen of om voor te lezen.

We vertellen waarom lezen belangrijk is en hoe je lezen leuk maakt en houdt. Afgelopen vrijdag verscheen er een artikel van de Limburgse Bibliotheken Bibliocenter, BiblioNu, Bibliorura, de Bibliotheek Maas en Peel en de Bibliotheek Venlo rondom lezen in Opgroeien, de jaarlijkse bijlage van de Limburger voor ouders van kinderen tussen 4 en 18 jaar.

Nieuwsgierig naar het artikel? Je leest het hier.

Opgroeien: Hoe houd je lol in lezen?