Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Jouw netwerk, mijn netwerk voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 15 oktober 2015 14:23

Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je deelt er ervaringsverhalen, wisselt tips uit en doet nieuwe inspiratie op om weer met frisse moed op zoek te gaan naar je volgende baan. Op donderdag 29 oktober hebben we het over netwerken.

70% van de vacatures wordt via-via vervuld. De mensen om je heen zijn dus heel belangrijk in je zoektocht naar werk. Met hen in gesprek gaan en blijven, laten weten wat jouw wensen zijn, maar hen ook verder helpen - dat is netwerken. Iedereen kan het, iedereen doet het. Maar hoe zet je je netwerk nou effectief in?

In het eerste half uur krijg je informatie en mag je hierover in discussie gaan. Tijdens het tweede gedeelte kunnen deelnemers napraten en natuurlijk ervaringen uitwisselen met elkaar.

Walk&Talk vindt plaats op donderdag 29 oktober van 9.30 tot 11.30 uur en toegang, koffie, thee en koekjes zijn gratis. Walk&Talk is een concept van De Levende Sollicitatiegids en wordt elke laatste donderdag van de maand gehouden in de Stadsbibliotheek.  

Klik hier om je aan te melden

Klik hier voor meer informatie over Walk&Talk