Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Guillaume Musso De schaduw van Parijs

  Een oud-politieman krijgt de vraag om een moord op een ballerina te onderzoeken.

  Gedrukt boek

 • Svea Ersson Hej Denemarken

  Als een jong Nederlands stel een toekomst probeert op te bouwen in Denemarken, loopt het na enkele vreemde incidenten volledig uit de hand.

  Gedrukt boek

 • John Banville April in Spanje

  Een patholoog-anatoom denkt in Spanje een vrouw te zien die jaren geleden vermoord is. Hij vraagt een inspecteur om de zaak te komen onderzoeken, maar dit is niet zonder gevaar.

  Gedrukt boek

 • Steve Berry Het geheim van Gent

  Een onderzoeker komt in België een verdwenen paneel van het wereldberoemde schilderij Het Lam Gods op het spoor.

  Gedrukt boek

 • Ruth Ware De moord in Oxford

  Als er na tien jaar nieuw bewijs boven tafel komt in de moordzaak van een jonge vrouw, gaat haar vroegere beste vriendin op onderzoek uit. Daarbij ontdekt ze dat al hun vrienden van destijds iets te verbergen hebben.

  Gedrukt boek

 • Volker Kutscher Schaduw over Berlijn

  Een inspecteur van politie wordt in het Berlijn van 1926 geconfronteerd met enkele moorden die te maken hebben met de dreigende communistische revolutie, de opkomst van het nazisme en de aanwezigheid van veel Russische bannelingen.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Jo Claes De prijs van de twijfel

Hoofdinspecteur Thomas Berg en zijn team onderzoeken een moord die verband lijkt te houden met een loods vol oldtimers van de broer van Bergs nieuwe vriendin. Als er een tweede slachtoffer valt, komt zowel Berg als zijn relatie met zijn vriendin zwaar...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken