Welkom

Zowel de Stadsbibliotheek als de vestigingen in Belfeld, Blerick, Tegelen en Venlo zijn weer open. Wel werken we met aangepaste openingstijden. Tijdens deze openingsuren zijn steeds medewerkers aanwezig:

• Stadsbibliotheek: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.
  • Belfeld & Blerick: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur
  • Tegelen: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur en zaterdag van 09:30 - 13:00 uur
  • Velden: Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur (medewerker aanwezig op woensdag van 13.00 - 17.00 uur)
  • Arcen: Vrijdag van 15:00 - 17:00 uur (hier is niet altijd een medewerker aanwezig)

Dienstverlening in de vestigingen en waarmee mag je rekening houden:
Een bezoek aan de Bibliotheek

Een projectmedewerker Taalhuis

Taalhuisvrijwilligers

Bij het Taalhuis in het Tegels Informatie Punt (T.I.P.)

Als Taalhuisvrijwilliger geef je informatie en advies aan laaggeletterden, anderstaligen en vrijwilligers.

Verder informeer je taalvrijwilligers over de mogelijkheden en de inhoudelijkeondersteuning die vanuit het Taalhuis wordt geboden.

Wil je meer lezen over deze interessante vacature? Klik dan verder.

Vrijwilligers voor BieBies Bus

Met de kekke BieBies Bus kom jij in de wijken van Venlo en laat je ouders en kinderen zien hoe leuk taal is. Dat doe je door boekjes te laten zien en tips te geven over voorlezen. Maar ook door spelenderwijs bezig te zijn met taal.
Heb je een rijbewijs dan is dit zeker fijn zodat je zelf met BieBies Bus kunt rijden.