Welkom

Zowel de Stadsbibliotheek als de vestigingen in Belfeld, Blerick, Tegelen en Venlo zijn weer open. Wel werken we met aangepaste openingstijden. Tijdens deze openingsuren zijn steeds medewerkers aanwezig:

• Stadsbibliotheek: Maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur en zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.
  • Belfeld & Blerick: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur
  • Tegelen: Woensdag van 13:00 - 17:00 uur en zaterdag van 09:30 - 13:00 uur
  • Velden: Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur (medewerker aanwezig op woensdag van 13.00 - 17.00 uur)
  • Arcen: Vrijdag van 15:00 - 17:00 uur (hier is niet altijd een medewerker aanwezig)

Dienstverlening in de vestigingen en waarmee mag je rekening houden:
Een bezoek aan de Bibliotheek

Volop Voorleestalent in Venlo Voorleesstad

Gepubliceerd op: 8 april 2019 16:59

Een spannende dag vandaag in de Oranjerie in Roermond, waar de provinciale finalisten van de Nationale Voorleeswedstrijd (groep 7 & 8), Read2Me (brugklas) en de Pabovoorleeswedstrijd bekend werden gemaakt. Daarvoor moesten alle finalisten van de regionale rondes wel eerst nog hun beste voorleesstem laten horen. Dat deden onze Venlose talenten met zoveel overtuiging dat we maar liefst twee winnaars en een tweede plaats mogen vieren!

We feliciteren Isabel van Rijt van College den Hulster en Lieke Bax van de PABO Venlo met hun eerste plaats. Isa Imming van de Titus Brandsma school wist een mooie tweede plek te behalen.

Prachtige resultaten vanuit Venlo Voorleesstad waarmee we blij zijn en die het (belang van) voorlezen fantastisch in de schijnwerper plaatsen. We wensen Isabel en Lieke veel succes bij de landelijke finales en hopen dat deze een Limburgs tintje krijgen!

@op de foto's: een dolgelukkige Isabel van Rijt, Isa (liggend) met haar fanclub en Lieke in actie.