Nieuwsoverzicht

Resultaat 161 - 166 (van 166)

 • Gedichtendag met Jaap Robben Bekijk details

  18 december 2017

  Op 25 januari is het Gedichtendag en start traditiegetrouw de landelijke Poëzieweek. Het thema dit jaar is Theater. Ook in Venlo staat op deze avond de poëzie centraal in het Leescafé van de Stadsbibliotheek.

 • Passend lezen Bekijk details

  22 juni 2017

  Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

 • Jouw netwerk, mijn netwerk voor werkzoekenden Bekijk details

  15 oktober 2015

  Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je deelt er ervaringsverhalen, wisselt tips uit en doet nieuwe inspiratie op om weer met frisse moed op zoek te gaan naar je volgende baan. Op donderdag 29 oktober hebben we het over netwerken.

 • Wij draaien door ... Bekijk details

  16 juli 2015

  ... deze zomer met de TaalBieb, WerkBieb, OndernemersBieb en DigiBieb.

 • Tips van uitzendbureau voor werkzoekenden tijdens Walk&Talk Bekijk details

  22 mei 2015

  Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je deelt er ervaringsverhalen, wisselt tips uit en doet nieuwe inspiratie op om weer met frisse moed op zoek te gaan naar je volgende baan. Op donderdag 28 mei zoomen we in op uitzendbureaus.

 • Nieuwe app: Audiolezen Bekijk details

  18 maart 2015

  Heb je een leesbeperking? Gebruik dan de app Audiolezen. Ruim 70.000 gesproken boeken, kranten en tijdschriften luister je overal met deze app. Als download of streaming via internet. In de app heb je je eigen boekenplank met je favoriete titels. En je ontdekt er makkelijk nieuwe populaire boeken. Deze app is alleen beschikbaar voor mensen met een leesbeperking.

Paginanavigatie