Nieuwsoverzicht

Resultaat 161 - 170 (van 179)

 • Voorleeswedstrijd: twee schoolkampioenen zijn door! Bekijk details

  3 maart 2018

  Prachtig nieuws vanuit het Huis van de Gemeente in Panningen waar vandaag de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd werd gehouden: Floor Jongen en Daan Wolters zijn door naar de volgende ronde.

 • Per direct vacature TAALTRAINER (vrijwilliger) Bekijk details

  1 maart 2018

  Wil jij nuttig en leerzaam vrijwilligerswerk doen? Meld je dan aan als taalvrijwilliger voor Taal voor Thuis! Na het volgen van een korte training ga je zelfstandig aan de slag met de begeleiding van kleine groepjes ouders als Taalcoach.

 • Nationale Voorleeswedstrijd: de foto's Bekijk details

  28 februari 2018

  Op woensdag 21 februari streden 18 deelnemers in de Bibliotheek Venlo tijdens de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd tegen elkaar wie het mooist kan voorlezen. Floor Jongen, Daan Wolters, Tessa Vos en Tommaso Nillessen waren de beste voorlezers en vertegenwoordigen Venlo in de regionale finale op 3 maart in de Bibliotheek Panningen. Het was een spannende en leuke middag; gelukkig hebben we de foto's nog!

 • Nieuw vanaf 1 maart: filmbieb.nl Bekijk details

  27 februari 2018

  Op 1 maart gaat www.filmbieb.nl de lucht in en komt de centrale collectie film-dvd’s officieel beschikbaar voor alle leden van de Bibliotheek! Vanaf deze datum kun je film-dvd’s aanvragen via het landelijk uitleensysteem.

 • Hulp bij digitale belastingaangifte Bekijk details

  27 februari 2018

  Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Dan kun je 5 maart tot en met 30 april op maandagochtend of vrijdagmiddag terecht in de Bibliotheek Venlo.

 • Activiteitenkalender in nieuw jasje Bekijk details

  8 februari 2018

  Heb je onze nieuwe activiteitenkalender al gezien? We hebben er een handig uitklapbaar maandoverzicht van gemaakt in een frisse stijl.

 • Jeugdbibliotheek.nl Bekijk details

  1 februari 2018

  Voor kinderen van 9 tot 12 jaar is sinds kort jeugdbibliotheek.nl online. Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool vinden hier volop inspiratie over lezen en informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

 • De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo Bekijk details

  30 januari 2018

  Onze consulent educatie, Tessa Geurts, is donderdagavond 1 februari tussen 20.00 en 21.00 uur gast in het radioprogramma 'Sur Place' van Omroep Venlo . Tessa zal in het programma vertellen over activiteiten en projecten van de Bibliotheek Venlo waarmee jeugd en jongeren (weer) plezier in lezen krijgen. Afstemmen dus morgenavond op Omroep Venlo!

 • Taalwedstrijd Kunstbende Bekijk details

  25 januari 2018

  Op zondag 25 maart zijn de Limburgse voorrondes van de taalwedstrijd van Kunstbende. Iedereen die schrijfaspiraties heeft én tussen de 13 en 18 jaar oud is, mag meedoen.

 • De Bibliotheek Venlo partner in ontwikkeling Sociale Kaart Venlo Bekijk details

  21 januari 2018

  Via de website www.samenzijnwijvenlo.nl krijgen inwoners en professionals toegang tot deze Sociale Kaart en daarmee alle informatie rond wonen, zorg, welzijn, werk, inkomen, kind en gezin.

Paginanavigatie