Pinksteren 19 en 20 mei | aangepaste openingstijden

In het pinksterweekend van zondag 19 en maandag 20 mei zijn onze vestigingen gesloten, met uitzondering van Blerick. In de bibliotheek in 't Raodhoes kun je van 11.00 uur tot 18.00 uur terecht. In de online Bibliotheek ben je 24/7 welkom en reserveren en verlengen van boeken is eveneens altijd mogelijk via de inlog op deze website.

Dinsdag 21 mei staan we weer graag voor jou klaar. Fijn lang weekend!

Nieuwsoverzicht

Resultaat 101 - 110 (van 184)

 • Taalhuisvrijwilligers genomineerd voor TaalHeldenprijs Bekijk details

  31 augustus 2019

  Wat zijn we trots op onze Taalhuisvrijwilligers Miep Sijben en Anja Kuijpers! Ze maken kans op de Limburgse TaalHeldenprijs in de categorie Taalvrijwilliger.

 • Kidzpanel 2019-2020 Bekijk details

  21 augustus 2019

  Een nieuw schooljaar een nieuw Kidzpanel! Ben jij tussen de 9 en 13 jaar oud, hou je van spannende en grappige boeken en vloggen? Zit jouw hoofd vol met leuke ideetjes voor activiteiten? Kun jij jouw leeftijdsgenootjes laten zien hoe leuk de bieb kan zijn? Dan zoeken wij jou!

 • Taalhuis: nieuwe openingstijden Bekijk details

  15 augustus 2019

  Vanaf maandag 19 augustus ben je weer van harte welkom in het Taalhuis Venlo. Al vaker binnengelopen? Let dan even op de openingstijden, want deze zijn veranderd.

 • Vrijwilligers gezocht Bekijk details

  13 augustus 2019

  De Bibliotheek Venlo kan niet zonder vrijwilligers. Bij de start van dit nieuwe schooljaar zijn we dringend op zoek naar Taalhuisvrijwilligers en vrijwilligers voor BieBies Bus.

 • Voorverkoop seniorenmatinee met Annejet van der Zijl & Jo Simons gestart Bekijk details

  5 augustus 2019

  In december moesten ze helaas afzeggen, maar we krijgen een herkansing op dinsdag 24 september. Dan verwelkomen we deze geliefde schrijfster die naast eigen, veelbekroonde non-fictie De val van Annika S. schreef met partner Jo Simons. Kaartjes kosten € 8,50 en zijn verkrijgbaar bij de balie van de Stadsbibliotheek.

 • 'Lekker lezen in de zomer' met deze podcast Bekijk details

  11 juli 2019

  Hoe zorg je ervoor dat kinderen lekker doorlezen in de zomervakantie? Met leuke tips van én voor kinderen (en ouders)!

 • Informatiepunt Digitale Overheid geopend Bekijk details

  1 juli 2019

  We openen deze juli-maand op feestelijke wijze met de opening van het Informatiepunt Digitale Informatie. Staatssecretaris Knops gaf in de Bibliotheek Venlo het startsein voor de eerste vijftien Informatiepunten. Deze zijn gevestigd in Bibliotheken in alle provincies van ons land. De komende jaren volgen nog 135 Bibliotheken waarmee de Informatiepunten voor alle burgers goed bereikbaar zijn.

 • Vernieuwde website Bekijk details

  7 juni 2019

  Je hebt het vast gemerkt, onze website ziet er sinds deze week anders uit. Met deze nieuwe look en indeling kun je snel en gemakkelijk de informatie vinden die voor jou belangrijk is.

 • Jouw oude kassie in een nieuw jassie? Bekijk details

  29 mei 2019

  De jeugdafdeling van de Stadsbibliotheek krijgt een nieuw jasje. Een duurzaam jasje welteverstaan, waar Venlonaren de komende maanden een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren.

 • De Bibliotheek Venlo blikt terug op een geslaagde Open Dag Bekijk details

  29 mei 2019

  De Open Dag ligt alweer een paar dagen achter ons. Met een voldaan gevoel kijken het team van de Bibliotheek Venlo en haar samenwerkingspartners terug op deze zonnige laatste zaterdag van mei.

Paginanavigatie