Nieuwsoverzicht

Resultaat 81 - 90 (van 91)

 • Jeugdbibliotheek.nl

  1 februari 2018

  Voor kinderen van 9 tot 12 jaar is sinds kort jeugdbibliotheek.nl online. Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool vinden hier volop inspiratie over lezen en informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

  Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl

 • De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo

  30 januari 2018

  Onze consulent educatie, Tessa Geurts, is donderdagavond 1 februari tussen 20.00 en 21.00 uur gast in het radioprogramma 'Sur Place' van Omroep Venlo . Tessa zal in het programma vertellen over activiteiten en projecten van de Bibliotheek Venlo waarmee jeugd en jongeren (weer) plezier in lezen krijgen. Afstemmen dus morgenavond op Omroep Venlo!

  Bekijk details van De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo

 • Taalwedstrijd Kunstbende

  25 januari 2018

  Op zondag 25 maart zijn de Limburgse voorrondes van de taalwedstrijd van Kunstbende. Iedereen die schrijfaspiraties heeft én tussen de 13 en 18 jaar oud is, mag meedoen.

  Bekijk details van Taalwedstrijd Kunstbende

 • De Bibliotheek Venlo partner in ontwikkeling Sociale Kaart Venlo

  21 januari 2018

  Via de website www.samenzijnwijvenlo.nl krijgen inwoners en professionals toegang tot deze Sociale Kaart en daarmee alle informatie rond wonen, zorg, welzijn, werk, inkomen, kind en gezin.

  Bekijk details van De Bibliotheek Venlo partner in ontwikkeling Sociale Kaart Venlo

 • Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

  21 januari 2018

  Timbe van Wersch ging samen met collega-directeur Geja Olijnsma op bezoek bij burgemeester Scholten en wethouder Teeuwen in het Stadskantoor. Timbe vertelde honderduit over haar plannen en ideeën voor de Bibliotheek Venlo en de burgemeester en de wethouder luisterden met veel plezier naar deze enthousiaste kinderdirecteur. We hebben er een leuke video van gemaakt!

  Bekijk details van Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

 • Gedichtendag met Jaap Robben

  18 december 2017

  Op 25 januari is het Gedichtendag en start traditiegetrouw de landelijke Poëzieweek. Het thema dit jaar is Theater. Ook in Venlo staat op deze avond de poëzie centraal in het Leescafé van de Stadsbibliotheek.

  Bekijk details van Gedichtendag met Jaap Robben

 • Passend lezen

  22 juni 2017

  Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

  Bekijk details van Passend lezen

 • Jouw netwerk, mijn netwerk voor werkzoekenden

  15 oktober 2015

  Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je deelt er ervaringsverhalen, wisselt tips uit en doet nieuwe inspiratie op om weer met frisse moed op zoek te gaan naar je volgende baan. Op donderdag 29 oktober hebben we het over netwerken.

  Bekijk details van Jouw netwerk, mijn netwerk voor werkzoekenden

 • Wij draaien door ...

  16 juli 2015

  ... deze zomer met de TaalBieb, WerkBieb, OndernemersBieb en DigiBieb.

  Bekijk details van Wij draaien door ...

 • Tips van uitzendbureau voor werkzoekenden tijdens Walk&Talk

  22 mei 2015

  Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je deelt er ervaringsverhalen, wisselt tips uit en doet nieuwe inspiratie op om weer met frisse moed op zoek te gaan naar je volgende baan. Op donderdag 28 mei zoomen we in op uitzendbureaus.

  Bekijk details van Tips van uitzendbureau voor werkzoekenden tijdens Walk&Talk