Resultaat 81 - 90 (van 258)

• Week van de Alfabetisering

1 september 2017

Een brief of mail schrijven kost veel moeite. Net zoals voorlezen. Of werken met een computer. Een bijsluiter lezen of veiligheidsvoorschriften begrijpen. Maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders ervaren dit dagelijks. Zij hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Workshop Smartphone fotocafé

18 juli 2017

Wil je leren je foto’s nog beter te maken, dan is deze workshop smartphone fotografie echt iets voor jou!

Bekijk details van Workshop Smartphone fotocafé

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

29 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• BredeBieb klant Albert Kiefer

27 juni 2017

Maandelijks zetten wij een BredeBieb klant in het zonnetje. In juli is dat Albert Kiefer. Hij is tekenaar en grafisch vormgever. Daarnaast is hij betrokken bij de Stichting Ons Fort.

Bekijk details van BredeBieb klant Albert Kiefer

• Zomerse openingstijden

22 juni 2017

Natuurlijk wil je met een stapel boeken de zomervakantie ingaan. Kijk daarom hier wanneer jouw bibliotheek geopend is!

Bekijk details van Zomerse openingstijden

• Passend lezen

22 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen

• Paul van Loon’s Leesalarm

22 juni 2017

Het ‘Leesalarm’ is een leesproject voor de groepen 4 t/m 8. Kinderen worden gestimuleerd om verschillende soorten boeken te lezen, te beleven en te delen. De groepen strijden tegen elkaar om een mooie prijs. Deze keer kunnen de kinderen van de midden- en bovenbouw een klassenbezoek winnen aan de tentoonstelling van Paul van Loon in het Limburgs Museum.

Bekijk details van Paul van Loon’s Leesalarm

• Nieuw! onlinebibliotheek.nl

20 juni 2017

onlinebibliotheek.nl is dé (ver)nieuw(d)e website voor e-books, cursussen en luisterboeken!

Bekijk details van Nieuw! onlinebibliotheek.nl

• Kinderboekenweek 2017, bekijk ons aanbod

20 juni 2017

Tijdens de Kinderboekenweek 2017 staat griezelen centraal. Gruwelijk eng! De 63ste editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Bekijk hier ons aanbod voor scholen:

Bekijk details van Kinderboekenweek 2017, bekijk ons aanbod

• Prijswinnaars schrijfwedstrijden