Resultaat 71 - 80 (van 252)

• Literatour

18 september 2017

Afgelopen weekend is Literatour 2017 gestart, dé Boekenweek voor jongeren (16 tot en met 24 september).

Bekijk details van Literatour

• Iedereen kan lezen en schrijven

12 september 2017

Deze week start de campagne ' Taalvaardigheid'. Maar liefst 2,5 miljoen mensen in Nederland hebben moeite met lezen en schrijven.

Bekijk details van Iedereen kan lezen en schrijven

• Filosofie bijeenkomsten

5 september 2017

In oktober starten we weer met filosofie bijeenkomsten in de Stadsbibliotheek Venlo.

Bekijk details van Filosofie bijeenkomsten

• AED geplaatst bij Bibliotheek Venlo

3 september 2017

Bibliotheek Venlo zet zich samen met Hart voor Venlo in voor een hartveilig Venlo.

Bekijk details van AED geplaatst bij Bibliotheek Venlo

• Week van de Alfabetisering

1 september 2017

Een brief of mail schrijven kost veel moeite. Net zoals voorlezen. Of werken met een computer. Een bijsluiter lezen of veiligheidsvoorschriften begrijpen. Maar liefst 2,5 miljoen Nederlanders ervaren dit dagelijks. Zij hebben moeite met lezen, schrijven en rekenen.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Workshop Smartphone fotocafé

18 juli 2017

Wil je leren je foto’s nog beter te maken, dan is deze workshop smartphone fotografie echt iets voor jou!

Bekijk details van Workshop Smartphone fotocafé

• Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

29 juni 2017

Leen je wel eens e-books of volg je een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu kom je in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

Bekijk details van Nieuwe website voor e-books, cursussen en luisterboeken

• BredeBieb klant Albert Kiefer

27 juni 2017

Maandelijks zetten wij een BredeBieb klant in het zonnetje. In juli is dat Albert Kiefer. Hij is tekenaar en grafisch vormgever. Daarnaast is hij betrokken bij de Stichting Ons Fort.

Bekijk details van BredeBieb klant Albert Kiefer

• Zomerse openingstijden

22 juni 2017

Natuurlijk wil je met een stapel boeken de zomervakantie ingaan. Kijk daarom hier wanneer jouw bibliotheek geopend is!

Bekijk details van Zomerse openingstijden

• Passend lezen

22 juni 2017

Passend lezen is speciaal ontwikkeld voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn. Of voor mensen die door een andere beperking niet of moeilijk kunnen lezen.

Bekijk details van Passend lezen