Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 89)

 • Lancering VanVenlo.nl

  6 maart 2018

  Op zaterdag 17 maart 2018 zal hét nieuwe wijkplatform vanvenlo.nl officieel gelanceerd worden. Tijdens deze feestelijke aftrap krijgt u onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid de nieuwe website te bezoeken en te ontdekken.

  Bekijk details van Lancering VanVenlo.nl

 • Voorleeswedstrijd: twee schoolkampioenen zijn door!

  3 maart 2018

  Prachtig nieuws vanuit het Huis van de Gemeente in Panningen waar vandaag de regiofinale van de Nationale Voorleeswedstrijd werd gehouden: Floor Jongen en Daan Wolters zijn door naar de volgende ronde.

  Bekijk details van Voorleeswedstrijd: twee schoolkampioenen zijn door!

 • Per direct vacature TAALTRAINER (vrijwilliger)

  1 maart 2018

  Wil jij nuttig en leerzaam vrijwilligerswerk doen? Meld je dan aan als taalvrijwilliger voor Taal voor Thuis! Na het volgen van een korte training ga je zelfstandig aan de slag met de begeleiding van kleine groepjes ouders als Taalcoach.

  Bekijk details van Per direct vacature TAALTRAINER (vrijwilliger)

 • Nationale Voorleeswedstrijd: de foto's

  28 februari 2018

  Op woensdag 21 februari streden 18 deelnemers in de Bibliotheek Venlo tijdens de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd tegen elkaar wie het mooist kan voorlezen. Floor Jongen, Daan Wolters, Tessa Vos en Tommaso Nillessen waren de beste voorlezers en vertegenwoordigen Venlo in de regionale finale op 3 maart in de Bibliotheek Panningen. Het was een spannende en leuke middag; gelukkig hebben we de foto's nog!

  Bekijk details van Nationale Voorleeswedstrijd: de foto's

 • Nieuw vanaf 1 maart: filmbieb.nl

  27 februari 2018

  Op 1 maart gaat www.filmbieb.nl de lucht in en komt de centrale collectie film-dvd’s officieel beschikbaar voor alle leden van de Bibliotheek! Vanaf deze datum kun je film-dvd’s aanvragen via het landelijk uitleensysteem.

  Bekijk details van Nieuw vanaf 1 maart: filmbieb.nl

 • Hulp bij digitale belastingaangifte

  27 februari 2018

  Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingaangifte? Dan kun je 5 maart tot en met 30 april op maandagochtend of vrijdagmiddag terecht in de Bibliotheek Venlo.

  Bekijk details van Hulp bij digitale belastingaangifte

 • De Nationale Voorleeswedstrijd: en de winnaars zijn ...

  22 februari 2018

  Floor Jongen (Basisschool De Zuidstroom), Daan Wolters (Basisschool School aan de Vijver), Tessa Vos (Basisschool Het Maasveld) en Tommaso Nillesen (Basisschool De Startbaan) hebben op woensdag 21 februari de lokale finale van de Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen.

  Bekijk details van De Nationale Voorleeswedstrijd: en de winnaars zijn ...

 • Activiteitenkalender in nieuw jasje

  8 februari 2018

  Heb je onze nieuwe activiteitenkalender al gezien? We hebben er een handig uitklapbaar maandoverzicht van gemaakt in een frisse stijl.

  Bekijk details van Activiteitenkalender in nieuw jasje

 • Jeugdbibliotheek.nl

  1 februari 2018

  Voor kinderen van 9 tot 12 jaar is sinds kort jeugdbibliotheek.nl online. Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool vinden hier volop inspiratie over lezen en informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

  Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl

 • De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo

  30 januari 2018

  Onze consulent educatie, Tessa Geurts, is donderdagavond 1 februari tussen 20.00 en 21.00 uur gast in het radioprogramma 'Sur Place' van Omroep Venlo . Tessa zal in het programma vertellen over activiteiten en projecten van de Bibliotheek Venlo waarmee jeugd en jongeren (weer) plezier in lezen krijgen. Afstemmen dus morgenavond op Omroep Venlo!

  Bekijk details van De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo