Nieuwsoverzicht

Resultaat 71 - 80 (van 105)

 • Laatste weekje StudyShare

  22 mei 2018

  Nog een weekje en dan zitten de examens er alweer op. Inmiddels ben je, na een tijd 'StudySharen', een doorgewinterde examenexpert. Wij denken wel dat je het de laatste dagjes alleen afkunt. Daarom is er op vrijdag en zaterdag geen Studybob meer aanwezig.

  Bekijk details van Laatste weekje StudyShare

 • Seniorenmatinee en Boris Dittrich

  15 mei 2018

  Koop nu je kaartjes voor het Seniorenmatinee (55+) met Jan en Sanne Terlouw én voor de lezing van thrillerschrijver Boris Dittrich!

  Bekijk details van Seniorenmatinee en Boris Dittrich

 • 200 zonnepanelen op dak Bibliotheek

  9 mei 2018

  Met onze locatie aan de zonnige Begijnengang in het centrum van Venlo mag de Bibliotheek Venlo zich jaarlijks verheugen op veel zonuren. Vanaf dit voorjaar wordt die zonne-energie extra goed gebruikt. 200 zonnepanelen gaan ervoor zorgen dat de Bibliotheek Venlo op groene stroom gaat draaien. De panelen worden vanaf maandag 14 mei geplaatst en de werkzaamheden duren ongeveer een week.

  Bekijk details van 200 zonnepanelen op dak Bibliotheek

 • Simon(e) van Saarloos vs. Geert WIlders: Boekpresentatie!

  9 mei 2018

  Op vrijdag 25 mei presenteert Simon(e) van Saarloos in de Stadsbibliotheek Venlo haar boek, vers van de pers. In Enz. Het Wildersproces beschrijft ze haar visie op de PVV-leider en stelt ze juist die vragen die media en publiek normaal niet stellen. Frans Pollux leidt het interview met deze schrijver en filosoof die geen blad voor de mond neemt.

  Bekijk details van Simon(e) van Saarloos vs. Geert WIlders: Boekpresentatie!

 • Ondernemer en advies nodig? Ondernemersspreekuur!

  1 mei 2018

  Als ondernemer is het fijn om te overleggen met iemand die meer ervaring heeft. Over de haalbaarheid van je plannen, over extra financiering of waar je rekening mee moet houden als je wilt stoppen. Over jouw bedrijfsvoering, hoe de markt in elkaar zit en over de valkuilen die op de loer liggen. De ervaren adviseurs van Ondernemersklankbord helpen je verder met gratis advies in de Stadsbibliotheek in Venlo.

  Bekijk details van Ondernemer en advies nodig? Ondernemersspreekuur!

 • Vacatures bij de Bibliotheek Venlo!

  26 april 2018

  We zijn op zoek naar collega's die samen met ons de Bibliotheek Venlo als Huis van Informatie op de kaart zetten. Waar is de TaalHUISvrijwilliger die straks aan de slag gaat in ons gloednieuwe Taalpunt in Tegelen? En we zijn op zoek naar een specialist in solliciteren voor het Inloopuur Solliciteren in de Stadsbibliotheek.

  Bekijk details van Vacatures bij de Bibliotheek Venlo!

 • Zomer-leesclubs

  24 april 2018

  Blijf je dit jaar eens thuis tijdens de zomervakantie? Dan heb je lekker veel tijd om te lezen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, organiseert in juli en augustus de speciale Zomer-leesclub. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en bespreek je ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen.

  Bekijk details van Zomer-leesclubs

 • Chrisje Klasens is tweede bij de Provinciale voorleeswedstrijd!

  23 april 2018

  Apetrots zijn we op 'onze' Chrisje Klasens van College Den Hulster die vorige week tweede is geworden in de finale Provincie Limburg van de Read2Me! wedstrijd in de Oranjerie in Roermond. Top gedaan Chrisje!

  Bekijk details van Chrisje Klasens is tweede bij de Provinciale voorleeswedstrijd!

 • Provinciale finale Voorleeswedstrijd

  11 april 2018

  Op maandag 16 april vinden de Limburgse provinciale finales van de Nationale Voorleeswedstrijd en Read2Me! plaats in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Venlo heeft maar liefst vier afgevaardigden die strijden voor een plek in de landelijke finale.

  Bekijk details van Provinciale finale Voorleeswedstrijd

 • Feestdagen april en mei

  11 april 2018

  In verband met nationale feestdagen zijn wij op de volgende dagen in april en mei gesloten: vrijdag 27 april, donderdag 10 mei en maandag 21 mei.

  Bekijk details van Feestdagen april en mei