Resultaat 61 - 70 (van 258)

• Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

21 januari 2018

Timbe van Wersch ging samen met collega-directeur Geja Olijnsma op bezoek bij burgemeester Scholten en wethouder Teeuwen in het Stadskantoor. Timbe vertelde honderduit over haar plannen en ideeën voor de Bibliotheek Venlo en de burgemeester en de wethouder luisterden met veel plezier naar deze enthousiaste kinderdirecteur. We hebben er een leuke video van gemaakt!

Bekijk details van Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

• De Bibliotheek Venlo is boetevrij!

30 december 2017

Gastvrij en klantvriendelijk. Dat willen wij voor jou zijn. Daar horen geen boetes bij als je materialen eens langer thuis hebt. We beginnen het jaar goed en hopen jou vaak in de Bibliotheek Venlo te zien.

Bekijk details van De Bibliotheek Venlo is boetevrij!

• Gedichtendag met Jaap Robben

18 december 2017

Op 25 januari is het Gedichtendag en start traditiegetrouw de landelijke Poëzieweek. Het thema dit jaar is Theater. Ook in Venlo staat op deze avond de poëzie centraal in het Leescafé van de Stadsbibliotheek.

Bekijk details van Gedichtendag met Jaap Robben

• Workshop Solliciteren in Duitsland verplaatst naar 2018

11 december 2017

De workshop 'solliciteren in Duitsland' in samenwerking met o.a. de Volkshochschule Kreis Heinsberg verplaatsen we naar 2018. De datum maken we nog bekend.

Bekijk details van Workshop Solliciteren in Duitsland verplaatst naar 2018

• Huis van de Kerstman: kerstagenda

4 december 2017

De werkkamer van de Kerstman staat dit jaar van vrijdag 8 december tot en met zaterdag 6 januari in de Stadsbibliotheek in Leescafé 't Begienke. Hier is van alles te doen en te beleven, tot gauw!

Bekijk details van Huis van de Kerstman: kerstagenda

• Zondagopening vervalt per 1 januari 2018

22 november 2017

Met ingang van het nieuwe jaar is de Stadsbibliotheek in het weekend alleen op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. De opening op de eerste zondag van de maand vervalt. Van maandag tot en met vrijdag bent u van 08.30 uur tot 20.00 uur welkom. Met deze ruime openingstijden kunt u wekelijks 65,5 uur bij ons terecht en online 24/7. De openingstijden van de vestigingen in Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen en Velden blijven hetzelfde.

Bekijk details van Zondagopening vervalt per 1 januari 2018

• Opening Taalpunt Blerick

7 november 2017

Taalpunt Blerick opent 30 november

Bekijk details van Opening Taalpunt Blerick

• Word je voor 1 januari 2018 lid van de jarige bieb? Dan krijg je van ons een cadeautje!

31 oktober 2017

Wie jarig is trakteert en dat doen wij dan ook. Iedereen die dit jaar lid wordt van de bibliotheek (jaarabonnement, 18 jaar e.o.) ontvangt een cadeaubon van Leescafé 't Begienke t.w.v. € 7,50.

Bekijk details van Word je voor 1 januari 2018 lid van de jarige bieb? Dan krijg je van ons een cadeautje!

• Nederland Leest

30 oktober 2017

Het thema van Nederland Leest editie 2017 is ROBOTICA. Breng tussen 1 en 30 november een bezoek aan de bibliotheek en krijg het boek 'Ik, Robot' van Isaac Asimov cadeau. Op 23 november kun je met recensent Koen Eijkhout in de Stadsbieb meepraten over dit zeer actuele thema.

Bekijk details van Nederland Leest

• Gedicht voor de jarige bieb door Herman Verweij

26 oktober 2017

We worden verwend als jarige bibliotheek met heel veel cadeaus maar ook met prachtige woorden. Zoals dit gedicht van Herman Verweij dat hij speciaal schreef voor de 100-jarige bibliotheek.

Bekijk details van Gedicht voor de jarige bieb door Herman Verweij