Resultaat 51 - 60 (van 252)

• Jeugdbibliotheek.nl

1 februari 2018

Voor kinderen van 9 tot 12 jaar is sinds kort jeugdbibliotheek.nl online. Kinderen uit de bovenbouw van de basisschool vinden hier volop inspiratie over lezen en informatie voor werkstukken en spreekbeurten.

Bekijk details van Jeugdbibliotheek.nl

• De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo

30 januari 2018

Onze consulent educatie, Tessa Geurts, is donderdagavond 1 februari tussen 20.00 en 21.00 uur gast in het radioprogramma 'Sur Place' van Omroep Venlo . Tessa zal in het programma vertellen over activiteiten en projecten van de Bibliotheek Venlo waarmee jeugd en jongeren (weer) plezier in lezen krijgen. Afstemmen dus morgenavond op Omroep Venlo!

Bekijk details van De Bibliotheek Venlo te gast bij 'Sur place' van Omroep Venlo

• Taalwedstrijd Kunstbende

25 januari 2018

Op zondag 25 maart zijn de Limburgse voorrondes van de taalwedstrijd van Kunstbende. Iedereen die schrijfaspiraties heeft én tussen de 13 en 18 jaar oud is, mag meedoen.

Bekijk details van Taalwedstrijd Kunstbende

• De Bibliotheek Venlo partner in ontwikkeling Sociale Kaart Venlo

21 januari 2018

Via de website www.samenzijnwijvenlo.nl krijgen inwoners en professionals toegang tot deze Sociale Kaart en daarmee alle informatie rond wonen, zorg, welzijn, werk, inkomen, kind en gezin.

Bekijk details van De Bibliotheek Venlo partner in ontwikkeling Sociale Kaart Venlo

• Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

21 januari 2018

Timbe van Wersch ging samen met collega-directeur Geja Olijnsma op bezoek bij burgemeester Scholten en wethouder Teeuwen in het Stadskantoor. Timbe vertelde honderduit over haar plannen en ideeën voor de Bibliotheek Venlo en de burgemeester en de wethouder luisterden met veel plezier naar deze enthousiaste kinderdirecteur. We hebben er een leuke video van gemaakt!

Bekijk details van Kinderdirecteur op bezoek bij burgemeester

• De Bibliotheek Venlo is boetevrij!

30 december 2017

Gastvrij en klantvriendelijk. Dat willen wij voor jou zijn. Daar horen geen boetes bij als je materialen eens langer thuis hebt. We beginnen het jaar goed en hopen jou vaak in de Bibliotheek Venlo te zien.

Bekijk details van De Bibliotheek Venlo is boetevrij!

• Gedichtendag met Jaap Robben

18 december 2017

Op 25 januari is het Gedichtendag en start traditiegetrouw de landelijke Poëzieweek. Het thema dit jaar is Theater. Ook in Venlo staat op deze avond de poëzie centraal in het Leescafé van de Stadsbibliotheek.

Bekijk details van Gedichtendag met Jaap Robben

• Workshop Solliciteren in Duitsland verplaatst naar 2018

11 december 2017

De workshop 'solliciteren in Duitsland' in samenwerking met o.a. de Volkshochschule Kreis Heinsberg verplaatsen we naar 2018. De datum maken we nog bekend.

Bekijk details van Workshop Solliciteren in Duitsland verplaatst naar 2018

• Huis van de Kerstman: kerstagenda

4 december 2017

De werkkamer van de Kerstman staat dit jaar van vrijdag 8 december tot en met zaterdag 6 januari in de Stadsbibliotheek in Leescafé 't Begienke. Hier is van alles te doen en te beleven, tot gauw!

Bekijk details van Huis van de Kerstman: kerstagenda

• Zondagopening vervalt per 1 januari 2018

22 november 2017

Met ingang van het nieuwe jaar is de Stadsbibliotheek in het weekend alleen op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend. De opening op de eerste zondag van de maand vervalt. Van maandag tot en met vrijdag bent u van 08.30 uur tot 20.00 uur welkom. Met deze ruime openingstijden kunt u wekelijks 65,5 uur bij ons terecht en online 24/7. De openingstijden van de vestigingen in Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen en Velden blijven hetzelfde.

Bekijk details van Zondagopening vervalt per 1 januari 2018